maandag 18 juli 2011

Michiel aan de slag



Ondertussen is Michiel bezig om zich in te werken en te verdiepen in de business van AAR, het bedrijf waarvoor hij nu werkt. Kijk ook eens op  http://www.aarhealth.com/ dan krijg je een beetje een idee wat voor soort organisatie het is. AAR heeft zijn hoofdvestiging in Kenia, maar ook vestigingen in buurlanden Tanzania en Oeganda. Om ervoor te zorgen dat Michiel komende week als Tobias en ik in Nairobi arriveren, wat meer tijd heeft voor thuis, is hij afgelopen en komende dagen flink op reis.

Medio vorige week vertrok Michiel daarom naar Dar es Salaam, de hoofdstad van Tanzania en afgelopen zaterdagavond 16 juli vloog hij weer terug naar Nairobi, om zondagmidddag 17/7 op het vliegtuig naar Kampala, Uganda te vertrekken. Druk schema dus en er wordt veel van hem verwacht, maar nu wij er nog niet zijn, heeft hij even de handen vrij. Maar het werk bevalt hem tot nu toe goed.

Toen ik hem afgelopen zaterdagmiddag belde kreeg ik hem in 1e instantie niet te pakken. Wat bleek, hij zat samen met de CEO van AAR op het strand in Dar es Salaam en had net een duik in de zee genomen, omdat hij wat tijd moest doden ivm zijn late vlucht terug naar Nairobi. Iedereen die zich het Nederlandse noodweer van afgelopen donderdag 14 juli nog herinnert, zal snappen dat ik met Michiel geen medelijden heb.... :)

Het strand bij Dar es Salaam, Tanzania

Geen opmerkingen: