zondag 2 september 2012

Hoi allemaal,

Sorry! Het is ruim een half jaar geleden, maar nu eindelijk de tijd om weer eens te schrijven. Ik ben nog wat aan het klussen om via iPad fotos op te laden, maar dat komt nog, volgende blog.

Sinds 1 aug. ben ik dan eindelijk gestopt met werken en geniet nu van mijn vrije tijd. Dus lekker aan het koken en taarten baken, en met tobi leuke dingen doen, en koffie drinken met de andere mama's, etc etc.

Ik zit nog wel in het schoolbestuur en nu de school weer is begonnen vergt dat ook nodige aandacht en tijd. Maar dat is ok, heb ik nog iets serieus te doen.

Michiel heeft het bere druk, vertrekt sochtends rond 7 uur en is dan bijna 12 uur later, rond 6. 30 uur weer thuis. Tja iemand moet de centjes verdienen.... Ook hier in afrika.

Met Tobias gaat prima, over 2 weken wordt hij 6 jaar en hij verheugd zich op zijn feestje. Op school leert hij nu lezen en schrijven want hij zit net in groep 3 en dat vindt hij heel spannend en leuk. Ook zit hij op paardrijden, foto volgt.

Nou verder alles zo zijn gangetje hier, geen byzonderheden. Volgende blog schrijf ik wat meer over afelopen 6 maanden, want er is natuurlijk wel een hoop gebeurd.....! (michiel arm gebroken, want van dak gevallen, ik ben nog 3x naar nigeria geweest en 2x naar ghana, een van tobiss zijn beste vriendjes vertrok in feb naar NL, dat vond hij heel jammer, wij hebben eindelijk EINDELIJK, onze auto, hele dikke 4 weel drive, waarmee we, meteen naar masai mara (6 uur rijden) zijn geweest, ik achter het stuur, hele rotweg vol met kuilen etc lang heb gereden, en afgelopen week heeft michiel onze chauffeur ontslagen, nadat we zoveelste gezeur met hem hadden, hij heeft tot 1 nov tijd om wat anders te zoeken... )! De rest en meer details volgen snel.